Büküm Saplı Kağıt Çanta üreticilerinden Monopack yeni yatırımlara devam ediyor.

08 Eylül 2022

Monopack 2022 yılında yeni kurulmuş genç ve dinamik bir firmadır. Tüm ortaklık yapısı genç yatırımcılardan oluşmaktadır ve çalışan kadrosu da dinamik hareketli ve heyecan dolu ekipten oluşmaktadır. Büküm Saplı Kağıt Çanta üreticilerinden Monopack yeni yatırımlara devam ediyor. Her geçen gün siparişlerine bir yenisini ekleyen Monopack siparişleri karşılayabilmek için makine parkurunu da genişletmeye ve yenilenmeye devam ediyor. 


Ekolojik bir ürün olan büküm saplı kağıt çanta, kese kağıdı ve düz saplı kağıt torba imal eden firmamız yeniliklere ve gelişmeye yatırım yapmayı bir amaç edinmiştir. Teknolojiyi uygulamak yerine üretmenin gerekliliğine inanan firmamızda Ar-Ge faaliyetlerinin genişletilmesi amacıyla büyük çaba harcanmaktadır. Yüksek kaliteyi yakalamak için teknolojik makineler ile üretim yapıyoruz. Ar-Ge 'ye yapılan her türlü yatırımın aslında firmamızın geleceğine yapıldığının bilinciyle çalışmalarımızı hızla sürdürmekteyiz.

Teknolojideki değişmeleri ve yenilikleri yakından takip ederek, pratik, dinamik kadro ve esnek üretim yapısı sayesinde kısa sürede yeni ürünlere geçiş yapabilmekteyiz ve bu sayede geleceği yakalamak için ısrarcıyız.


Firmamız tarafından koşulsuz müşteri memnuniyeti ilke edinilmiştir. En iyi reklamın müşteri referansları olduğunu bilen, müşteri memnuniyetinin de kaliteden geçtiğine inanan şirketimiz, müşteri memnuniyetinden ödün vermeden üretimini sürdürmeye devam edecektir. Türkiye’nin ve Dünya'nın sayılı firma ve kurumlarına kağıt çanta tedariğinde üretim, taahhüt, ve satış hizmetlerini veren MONOPACK yıllar boyunca sizin yanınızda olmayı hedeflemektedir.

Bir MONOPACK ürününe sahip olmak müşterilerimiz için ayrıcalıktır.

Nasıl Yardımcı Olabilirim?
1
Teklif İstiyorum Teklif İstiyorum