INTERPACK 2023 Fuarına Katılıyoruz

21 Mart 2023
Almanya Ambalaj ve Paketleme Fuarı Interpack Yaklaşıyor!

Katılım istekleri yıllar öncesinden alınan, oldukça seçici ve dünyanın en önemli ambalaj fuarlarından biri olan Interpack fuarında 2023 yılında biz de varız! Her üç senede bir gerçekleşen ve bu fuar karar vericiler için kesinlikle ziyaret edilmesi gereken fuarların başında yer alıyor.

Uluslararası katılımcıların ve sektör profesyonellerinin katıldığı bu organizasyonda değerli ve uzun soluklu iş birlikleri kuracağımıza inanıyor ve müşterilerimizi sabırsızlıkla bekliyoruz.

Ambalaj, paketleme ve Kağıt çanta sektörünün kalbinin attığı en büyük fuarda genç Monopack olarak standımıza ziyaretleriniz bizim için çok değerli.

Monopack ve Türkiye interpack 2023’e damgasını vuracak, interpack yiyecek, içecek, şekerleme, fırıncılık, ilaç, kozmetik, gıda-dışı ve endüstriyel ürünler sektörleri için en önemli fuar. Yiyecek ve içecekler, ilaç ve kozmetik, şekerleme ve fırıncılık, tüketim malları (gıda dışı) ve endüstriyel ürünlerin ambalajları için süreçler ve makineler, etiketleme ve markalama teknolojisi / ambalaj üretimi / entegre ambalaj baskısı için makineler, ambalaj malzemeleri, ambalajlama araçları, ambalaj endüstrisi, şekerleme ve fırıncılık endüstrilerine yönelik hizmetler, fuarın kapsamı dahilinde olup Monopack olarak dünya devleri arasında yerimizi aldık.
Nasıl Yardımcı Olabilirim?
1
Teklif İstiyorum Teklif İstiyorum